een kort berichtje
Door: Frits en Marian
Blijf op de hoogte en volg Frits & Marian
27 Juli 2011 | Nederland, Sittard
Helaas gaan we 31 juli niet redden om te vertrekken.
Goed nieuws,ons huis is verhuurd per 1 augustus,grote zorg minder.
We hebben nog van alles te doen aan de boot en ergens in die week als de wind goed staat gaan we vertrekken.
Zijn nu bezig om het huis op te ruimen voor de volgende bewoners.
Jullie horen weer van ons.
27 Juli 2011 - 22:55
Mo:
Hee spannend jongens ik bel wel effe kom ik even aan Oke? Kusje mo -
30 Juli 2011 - 19:31
Ben:
ik vind dit een geweldig reisverslag! Vergeet je je ov chip kaart niet?
En Alabastine?
Tot horens,
Ben -
03 Augustus 2011 - 22:10
Inge:
wat fijn dat jullie huis verhuurd wordt per 1 augustus. Hoop dat jullie op een gunstige dag vertrekken zodat ik kan komen uitzwaaien.
succes met de laatste opruimklus !
lieve groet, Inge -
05 Augustus 2011 - 13:58
Monique H:
Heerlijk dat het huis verhuurd is!
Ik hoop zo dat ik kan komen zwaaien.
Veel succes met de laatste loodjes en laat jullie niet gek maken!
Dikke zoen,
06 Augustus 2011 - 04:46
Miloe:
Marian en Frits,
Con ta bai?
Een hele zorg minder nu het huis verhuurd is.
Heel veel plezier op jullie grote reis en.....
We zitten hier aan de andere kant van de wereld met smacht op julie te wachten!!!
Hopi sunshi...
Aaaayoooooooooooooo -
06 Augustus 2011 - 21:21
Theilinssen:
Aan het vlaggetje te zien op zee naar schevingen aldaar het echte vertrek?
Goede start gewenst
gr thei, zal Stan mailen dat de site werkt!
doei -
07 Augustus 2011 - 13:56
Jelle:
Ben weer terug uit Oostenrijk, weer zou tot onze vertrekdag slecht zijn, althans niet vliegbaar, dus waarom dan langer blijven... Wel jammer, paar thermiekvluchten gehad, maar helaas geen lange. Uit jullie laatste bericht hier begrijp ik dat jullie nog niet weg zijn. Toch staat de huidige locatie op Portugal, dus misschien toch al weg? Fijn dat het huis verhuurd is! Hoop dat jullie de site bijhouden! Veel plezier en goed weer! -
08 Augustus 2011 - 14:22
Mo:
Hee jongens al weg? Ik zit met de jongens op Kos heerlijk dit wordt jullie toekomst, warm water warm weer!!! Veel succes met de start neem aan dat jullie woensdag dus echt het ruime sop nemen naar de Canaren succes!!!! Mo. -
11 Augustus 2011 - 19:44
Ger En Hanneke:
Hallo Marjan en Frits, het is nu 10 augustus en nog geen goede wind, wat kut! Wat is de laatste kans om heelhuids door de Golf van Biscaje te komen? Hopelijk lukt het nog voordat de herfststormen losbarsten! Wij hopen dat er gauw een weersomslag komt en dat maar gauw het zeegat uit!
Tot het volgende verslag. -
24 Augustus 2011 - 19:36
Ger:
hé Frits,
Wanneer trek je nu je zuid-wester aan???????????????????